Code Summer Camp – för dig mellan 7 och 17 år

Sandviken Datacenter Academy kommer i samarbete med Linköping Science Park erbjuda ett läger för dig med intresse för teknik, problemlösning och kodning.

För sjunde året anordnas Code Summer Camp, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper. Precis som förra året kommer lägret att hållas digitalt med deltagare från hela Sverige.

I sommar arrangeras lägret under följande veckor:

  • Vecka 1: v. 24, 14/6 – 18/6 (10-13 år)
  • Vecka 2: v. 25, 21/6 – 24/6 (7-9 år, barnet måste ha fyllt 7 år senast dagen då lägret börjar)
  • Vecka 3: v. 26, 28/6 – 2/7 (14-17 år)

Code Summer Camp välkomnar både nybörjare och de som redan har kunskaper inom programmering. Deltagarna får möjlighet att lära sig mer om programmering, spelutveckling, webb och problemlösning. Deltagarna på lägret stöds av coacher som brinner för programmering och finns där för att stötta och hjälpa när det behövs. Cocacerna är studenter från programering- och teknikutbildningar på Linköping Universitet.

För dig boende i Sandviken/Gävle tar Sandviken Datacenter Academy tillsammans med våra sponsorer och samarbetspartners kostnaden för deltagaravgiften. Anmälnings tiden har gått ut och lägret är fullt.

Har du frågor kan du kontakta Pia Öström, Sandbacka Science Park/Sandviken Datacenter Academy, pia.ostrom@sandbackasciencepark.se eller 026-24 12 43.

Leave a Reply