Sandviken DCA på UF Morgonsoffa

Den 23 november anordnades UF Morgonsoffa på Sandbacka Science Park av Näringslivskontoret på Sandvikens kommun i samarbete med Sandbacka Science Park, Swedbank och Sandviken DataCenter Academy.

Sandviken DataCenter Academy har tillsammans med Näringslivskontoret inrättat en ny kategori att tävla i för Sandvikens bästa UF-företag, Årets digitala företag och vi var såklart på plats. Förutom frukost och utlottning av en massa priser så fick eleverna många tips och goda råd från tidigare UF-elever som idag driver egna företag, samt från UF-Gävleborg och Swedbank .

On November 23, UF Morgonsoffa was organized at Sandbacka Science Park by the Business Office at Sandviken Municipality in collaboration with Sandbacka Science Park, Swedbank and Sandviken DataCenter Academy.

Sandviken DataCenter Academy has, together with the Business Office, established a new category to compete in for Sandviken’s best UF company, Digital Company of the Year and we were of course on site. In addition to breakfast and raffle of a lot of prizes, the students received many tips and good advice from former UF students who today run their own companies, as well as from UF-Gävleborg and Swedbank.

The collaboration with UF and the scholarship for Digital Company of the Year takes place with a donation from Microsoft.

Leave a Reply