CompTIA utnämnade till SDCA

Datorhall

Sandviken Datacenter Academy har fått “the Academic Partner Newcomer Award”

CompTIA:s Partner Awards uppmärksammar CompTIA Authorized Partners som visar ett enastående engagemang för att utveckla tekniska talanger, genom att erbjuda CompTIA-certifieringar och utbildning för att förbereda studenter för karriärer inom en rad informationsteknikområden (IT) såsom IT-infrastruktur och cybersäkerhet.

Vi kan erbjuda certifieringar i:

  • CompTIA A+
  • CompTIA Network+
  • CompTIA Security+

CompTIA är den globala ledaren inom leverantörsneutral teknisk utbildning och certifieringar inom färdigheter som sträcker sig från IT-stöd och nätverk till cybersäkerhet och molnberäkning. Nästan 2,7 miljoner CompTIA-certifieringar har tilldelats teknikproffs i 232 länder runt om i världen. Besök www.comptia.org för att lära dig mer.

Partner Award Winner Press Release -okt 2021

Leave a Reply