IT-tekniker utbildning

IT-tekniker

Sandviken DCA håller tillsammans med Region Gävleborg och Bollnäs folkhögskola en 3 månader lång IT-tekniker utbildning med start 14 mars.

Det är en stor efterfrågan av IT-tekniker på arbetsmarknaden i vår region och du har stora möjligheter till jobb inom yrket!
Arbetsuppgifterna kan till exempel handla om att underhålla servrar, infrastruktur och applikationer och att sköta den dagliga driften av informations- och kommunikationssystem, kringutrustning, maskinvara, programvara och annan datorutrustning för att identifiera och förebygga fel och driftstörningar. I rollen är man expert på datorer och behöver vara bra på att lösa problem.

Kurstid: 14 mars – 10 juni 2022.
Sista ansökningsdag: Fredag 4 februari.
Plats: Kursen är förlagd till Sandbacka Science Park, Spångvägen 10, Sandviken.

Om utbildningen
Utbildningen är på heltid 100 % och ges i format om tre månader vilket är internationell standard. Du studerar tre dagar per vecka, måndag till onsdag, på Sandbacka Park. Två dagar i veckan, torsdag och fredag, är det självstudier som du kan sköta hemifrån.
Utbildningen ges på engelska eftersom språket används professionellt inom yrkesområdet.

För mer information och ansökan >>

Se film (youtube) >>

Leave a Reply