Utbildning: IT-säkerhet för små och medelstora företag

Startdatum: 2023-03-02 15.00

Plats: Sandbacka Park och digitalt

Hur IT-säkert är ditt företag? I takt med att vi blir mer uppkopplade och verksamheter digitaliseras ökar sårbarheten och det ställs nya krav från myndigheter och kunder. Vi erbjuder nu en kostnadsfri* IT-säkerhetsutbildning för små och medelstora företag i Gävleborg och Dalarna.

Läs mer om utbildningen och anmälan här >>

Arrangörer

Utbildningen arrangeras av Sandbacka Science Park* i samarbete med Sandviken Datacenter Academy, med donation från Microsoft Community Empowerment Fund och är kostnadsfri för dig som deltar.

*Utbildningen genomförs inom ramen för projektet Säker Virtuell Industri som finansieras av Sandvikens Kommun, Region Gävleborg, Region Dalarna och Europeiska regionala utvecklingsfonden och är konstnadsfri för dig som deltar.

MS och SDCA
finansiärer säker vitruell industri

Leave a Reply