Code Summer Camp 2022

sommarens roligaste läger för barn och ungdomar!

Årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar!
Syftet är att tidigt väcka intresse och nyfikenhet för teknik, programmering, digitalt skapande och problemlösning hos alla oavsett förkunskaper. Under en vecka får deltagarna testa på olika programmeringsspråk, samarbete, kreativitet och lär känna nya vänner med gemensamma intressen.

I år är det en digital lägervecka på distans, den 20-23 juni för dig mellan 10-17 år.

Deltagaravgift: Lägervecka 2 (20-23 juni) är 400 kr (inkl. moms)

Är du boende i kommunerna Sandviken, Gävle, Hofors och Ockelbo finns möjlighet till stipendieplats via Sandviken DataCenter Academy (SDCA). Detta stipendium innebär att du kan delta kostnadsfritt på lägervecka 2 (digital vecka). Detta möjliggörs av Microsoft och SDCA.

Intresseanmälan till årets Code Summer Camp är öppen från måndag 4 april till och med söndag 24 april.

Det finns ett begränsat antal platser och urval sker genom lottning. Hälften av platserna går till tjejer och hälften av platserna går till killar. När du har gjort en intresseanmälan får du ett mail med en länk. Klicka på länken för att bekräfta din mailadress och intresseanmälan.

Besked om deltagarplats
Deltagarbesked kommer att skickas ut per mail den 4 maj. Dyker inte mailet upp i inkorgen så kollar om det har råkat hamna i skräpkorgen. När platsen är bekräftad och betald kommer ett mail som bekräftar din plats på lägret.

Kontakt & frågor om Code Summer Camp 2022
Jonna Castell, projektledare
jonna.castell@skill.se
Skill projektleder Code Summer Camp som genomförs i samarbete med Linköping Science Park.

Microsoft

Leave a Reply