Code Summer Camp 2023

Code Summer Camp 2023

Är du nyfiken på och intresserad av programmering?

Code Summer Camp är ett sommarläger som anordnas för att inspirera barn och unga inom programmering, problemlösning, digitalt skapande och väcka intresset för teknik och IT. Ett läger för alla I åldern 10-17 år, oavsett förkunskaper.

Under lägret får deltagarna prova på olika programmeringsspråk, kreativitet, samarbeta och träffa andra med gemensamma intressen. Deltagarna får även möta företag och får ökad förståelse för hur programmering används.

Du som är 10 – 17 år kan söka stipendium hos Sandviken DataCenter Academy för att delta digitalt och kostnadsfritt 19/6-22/6, vecka 25.

Länk till anmälan och mer info finns på webben codesummercamp.se  eller via qr-koden:

Code Summer Camp arrangeras och genomförs av Skill & Linköping Science Park i samarbete med:

Saab, Stångåstaden, Linköpings universitet, NSS – nämnden för skolsamverkan, Norrköpings kommun, IDA, Linköpings kommun, Länsförsäkringar Östgöta, Ericsson, Toyota Material Handling, Combitech, Östgötatrafiken, Väderstad, Sandviken DataCenter Academy, Maxar, Nordlo, Mölk, Flygvapenmuseum, Kodcentrum, Drakryggen, Visualiseringscenter, Imagilabs m. fl.

Leave a Reply